За Нас

Ова е страница каде ќе најдете паметни идеи за купување, за паметни луѓе

Секоја оправдана рекламација, соодветно ќе биде санирана

Асоцијација за еТрговија на МакедонијаСмарт-идеа е членка на асоцијацијата за електронска трговија на Македонија

Овозможено и ПЛАЌАЊЕ ПРИ ДОСТАВА !

Плаќањето на РАТИ е исто така овозможено со било која картичка !

ЕМБС: 7190700
EДБР: 4002017549658
с-ка: 200-0031478370-08

За нас

Адреса:
СМАРТ ИДЕА
Партизанска 94-1/8
7000 Битола
МАКЕДОНИЈА

Ова е продавница каде ќе најдете паметни идеи, за паметни луѓе

Smart Idea не е ДДВ обврзник.

Контакт

  • +38970733341
  • shop@smart-idea.mk

Facebook

Smart Idea © 2021. UKION SHOPS