IuteCredit Macedonia

IuteCredit Macedonia

Смарт-Идеа во соработка со 

IuteCredit Macedonia овозможува:

 

КУПУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ НА РАТИ САМО СО ЛИЧНА КАРТА !

Може да аплицирате за наменски кредит, до 150.000,00 на 36 рати доколку имате:

 +18 години

 Потврден прилив на постојани приходи

 Постојано живеалиште во Македонија

 Активна банкарска сметка и

 број на мобилен телефон

 

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

За нас

Адреса:
СМАРТ ИДЕА
Партизанска 94-1/8
7000 Битола
МАКЕДОНИЈА

Ова е продавница каде ќе најдете паметни идеи, за паметни луѓе

Smart Idea не е ДДВ обврзник.

Цените се со вклучен ДДВ

Контакт

  • +38970733341
  • shop@smart-idea.mk

Facebook

Smart Idea © 2023. UKION SHOPS