Smart Камини

Нови современи еколошки камини, кои што работат на еколошко биоетанол гориво

Без саѓи, без чад, еколошки прифатливи камини за секој простор

Напомена: ДДВ и доставата не се вклучени во цената тие зависат од крајниот дизајн и изведба на ecosmart камините

 

 

Подобри го барањето

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
LIGHTHOUSE 600 LIGHTHOUSE 600
WEIGHT16.90kg [37.26lb] APPLICATIONOutdoor MATERIALSStainless Steel Grade 304, Concrete Compo..
94.042 ден.
LIGHTHOUSE 300 LIGHTHOUSE 300
CAPACITY:2.5 Litres [0.7 Gallons] HEATS ON AVERAGE:20m2 [215ft2] WEIGHT9.4kg [20.72lb] ..
88.034 ден.
LIGHTHOUSE 150 LIGHTHOUSE 150
WEIGHT8.4kg [18.52lb] APPLICATIONOutdoor MATERIALSStainless Steel Grade 304, Concrete Composi..
82.025 ден.
STIX EcoSmart Fire STIX EcoSmart Fire
​​ WEIGHT14kg [30.86lb] APPLICATIONOutdoor & Indoor MATERIALSStainless Steel Grade..
198.261 ден.
Mini T EcoSmart Fire Mini T EcoSmart Fire
WEIGHT12.20kg [26.90lb] APPLICATIONIndoor & Outdoor MATERIALSStainless Steel Grade 30..
115.332 ден.
GLOW EcoSmart Fire GLOW EcoSmart Fire
WEIGHT12.20kg [26.90lb] APPLICATIONIndoor & Outdoor MATERIALSStainless Steel Grade 30..
125.431 ден.
CYL EcoSmart Fire CYL EcoSmart Fire
WEIGHT7.7kg [16.98lb] APPLICATIONOutdoor & Indoor MATERIALSStainless Steel Grade 304,..
115.332 ден.
eco-smart XS340 eco-smart XS340
WEIGHT5.4kg [11.90lb] APPLICATIONIndoor & Outdoor MATERIALSStainless Steel Grade 304 ..
48.892 ден.
eco-smart VB2 eco-smart VB2
WEIGHT1.8kg [4lb] APPLICATIONIndoor MATERIALSStainless Steel Grade 304   CAPACITY:2 ..
48.892 ден.
eco-smart AB3 eco-smart AB3
  WEIGHT3.7kg [8.2lb] APPLICATIONIndoor & Outdoor MATERIALSStainless Steel Gra..
36.592 ден.
eco-smart AB8 eco-smart AB8
​   WEIGHT8.2kg [18.08lb] APPLICATIONIndoor & Outdoor MATERIALSStainless St..
61.192 ден.
eco-smart BK5 eco-smart BK5
​​ WEIGHT 7.6kg [16.76lb] APPLICATIONIndoor & Outdoor MATERIALSStainless Steel Grad..
73.493 ден.

За нас

Адреса:
СМАРТ ИДЕА
Партизанска 94-1/8
7000 Битола
МАКЕДОНИЈА

Ова е продавница каде ќе најдете паметни идеи, за паметни луѓе

Smart Idea не е ДДВ обврзник.

Контакт

  • +38970733341
  • shop@smart-idea.mk

Facebook

Smart Idea © 2021. UKION SHOPS