Bench клупи

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Flat Bench B
Flat Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудобн..
25.000 ден.
Utility Bench
Utility Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди на..
21.000 ден.
Scott Bench B
Scott Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбе..
30.000 ден.
Scott Bench
Scott Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди..
27.000 ден.
ARM CURL BENCH
ARM CURL BENCH е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди н..
43.000 ден.

Распродадено

Распродадено

SISSY SQUAT
SISSY SQUAT е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудобно..
18.000 ден.
Olympic Shoulder Bench
Olympic Shoulder Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
73.000 ден.
Olympic Adjustable Bench
Функции на клупа за вежбање со тегови 3 – Овозможува тренирање на рамни гради, наклонети гради и рам..
80.000 ден.
Multi Bench Multi Bench
Multi Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди нај..
32.000 ден.
Lower Back Bench B Lower Back Bench B
Lower Back Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
43.000 ден.
Lower Back Bench Lower Back Bench
Lower Back Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
25.000 ден.
Home Adjustable Bench Home Adjustable Bench
Home Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
16.000 ден.
Crunch Bench B Crunch Bench B
Crunch Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудо..
43.000 ден.
Crunch Bench Crunch Bench
Crunch Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди на..
32.000 ден.
Adjustable Bench B Adjustable Bench B
Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
40.000 ден.
Adjustable Bench Adjustable Bench
Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
25.000 ден.

За нас

Адреса:
СМАРТ ИДЕА
Партизанска 94-1/8
7000 Битола
МАКЕДОНИЈА

Ова е продавница каде ќе најдете паметни идеи, за паметни луѓе

Smart Idea не е ДДВ обврзник.

Цените се со вклучен ДДВ

Контакт

  • +38970733341
  • shop@smart-idea.mk

Facebook

Smart Idea © 2023. UKION SHOPS