Опрема

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Олимписки диск тег, 2.5 kg
Гумениот олимписки диск за тежина со челичен прстен за олимписки прачка. Супер-квалитет  ..
730 ден.
Олимписки диск тег, 1.25 kg
Гумениот олимписки диск за тежина со челичен прстен за олимписки прачка. Супер-квалитет  ..
380 ден.
Диск тег 27 mm, 20 kg
Стандардна железен обоен диск тег со дијаметар 27 мм Компатибилен со стандардни шипки „Тр..
4.250 ден.
Диск тег 27 mm, 15 kg
Стандардна железен обоен диск тег со дијаметар 27 мм Компатибилен со стандардни шипки „Тр..
3.100 ден.
Диск тег 27 mm, 10 kg
Стандардна железен обоен диск тег со дијаметар 27 мм Компатибилен со стандардни шипки „Тр..
2.100 ден.
Диск тег 27 mm, 2.5 kg
Стандардна железен обоен диск тег со дијаметар 27 мм Компатибилен со стандардни шипки „Тр..
550 ден.
Диск тег 27 mm, 1.25 kg
Стандардна железен обоен диск тег со дијаметар 27 мм Компатибилен со стандардни шипки „Тр..
270 ден.
Bumper тег, 25 kg
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена..
4.390 ден.
Bumper тег, 15 kg
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена..
6.490 ден.
Bumper тег, 10 kg
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена..
4.390 ден.
Bumper тег, 5 kg
Од сега може да тренирате со олимписки тегови и тоа над вашиот лимит, бидејќи тоа е основната намена..
2.190 ден.
Олимписки диск тег, 5 kg
Гумениот олимписки диск за тежина со челичен прстен за олимписки прачка. Супер-квалитет  ..
1.030 ден.
Диск тег 27 mm, 5 kg
Стандардна железен обоен диск тег со дијаметар 27 мм Компатибилен со стандардни шипки „Тр..
1.030 ден.
Pro Line полутопка
Polulopta Pro Line Balance Polulopta Pro Line Balance е верзија на BOSU Balance. Баланс на топ..
7.850 ден.

За нас

Адреса:
Smart Idea
Партизанска 94-1/8
7000 Битола
МАКЕДОНИЈА

Ова е продавница каде ќе најдете паметни идеи, за паметни луѓе

Smart Idea не е ДДВ обврзник.

Контакт

  • +38970733341
  • shop@smart-idea.mk

Facebook

Smart Idea © 2020. UKION SHOPS