Smart Fitness Опрема

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Дискови олимписки (5kg - Ø 50mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
1.500 ден.
Дискови олимписки (25kg - Ø 50mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
7.500 ден.
Дискови олимписки (20kg - Ø 50mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
6.000 ден.
Дискови олимписки (2.5kg - Ø 50mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
750 ден.
Дискови олимписки (15kg - Ø 50mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
4.500 ден.
Дискови олимписки (10kg - Ø 50mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
3.000 ден.
Дискови олимписки (1.25kg - Ø 50mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
380 ден.
Дискови (5kg - Ø 28mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
1.500 ден.
Дискови (25kg - Ø 28mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
7.500 ден.
Дискови (20kg - Ø 28mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
6.000 ден.
Дискови (2.5kg - Ø 28mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
750 ден.
Дискови (15kg - Ø 28mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
4.500 ден.
Дискови (10kg - Ø 28mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
3.000 ден.
Дискови (1.25kg - Ø 28mm)
Дисковите може да се користат за дополнување на тренинзите со тегови или да се користат индивид..
380 ден.
Рамка за Хексагонални Тегови Рамка за Хексагонални Тегови
Рамка за Хексагонални Тегови Оваа поддршка ви овозможува да ја оптимизирате вашата спортска сала ..
29.900 ден.
Хексагонални Тегови (2x9kg) Хексагонални Тегови (2x9kg)
Хексагонални Тегови од (2х9) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
5.150 ден.

За нас

Адреса:
СМАРТ ИДЕА
Партизанска 94-1/8
7000 Битола
МАКЕДОНИЈА

Ова е продавница каде ќе најдете паметни идеи, за паметни луѓе

Smart Idea не е ДДВ обврзник.

Контакт

  • +38970733341
  • shop@smart-idea.mk

Facebook

Smart Idea © 2021. UKION SHOPS