Тренинг со тегови

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Рамка за Хексагонални Тегови Рамка за Хексагонални Тегови
Рамка за Хексагонални Тегови Оваа поддршка ви овозможува да ја оптимизирате вашата спортска сала ..
29.900 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x50g) Шестоаголни гумени тегови (2x50g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х50) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на сп..
26.800 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x47.5g) Шестоаголни гумени тегови (2x47.5g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х47.5) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на ..
33.500 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x45g) Шестоаголни гумени тегови (2x45g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х45) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на сп..
21.800 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x42.5g) Шестоаголни гумени тегови (2x42.5g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х42.5) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на ..
20.500 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x40g) Шестоаголни гумени тегови (2x40g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х40) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на сп..
19.500 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x37.5g) Шестоаголни гумени тегови (2x37.5g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х37.5) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на ..
18.350 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x35g) Шестоаголни гумени тегови (2x35g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х35) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на сп..
17.200 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x32.5g) Шестоаголни гумени тегови (2x32.5g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х32.5) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на ..
16.050 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x30g) Шестоаголни гумени тегови (2x30g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х30) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на сп..
15.000 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x27.5g) Шестоаголни гумени тегови (2x27.5g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х27.5) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на ..
13.750 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x25g) Шестоаголни гумени тегови (2x25g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х25) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на сп..
12.500 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x22.5g) Шестоаголни гумени тегови (2x22.5g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х22.5) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на ..
11.500 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x20g) Шестоаголни гумени тегови (2x20g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х20) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на сп..
10.500 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x17.5g) Шестоаголни гумени тегови (2x17.5g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х17.5) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на ..
9.200 ден.
Шестоаголни гумени тегови (2x15g) Шестоаголни гумени тегови (2x15g)
Шестоаголни гумени тегови од (2х15) kg  Шестоаголните тегови му овозможуваат на сп..
8.050 ден.

За нас

Адреса:
СМАРТ ИДЕА
Партизанска 94-1/8
7000 Битола
МАКЕДОНИЈА

Ова е продавница каде ќе најдете паметни идеи, за паметни луѓе

Smart Idea не е ДДВ обврзник.

Контакт

  • +38970733341
  • shop@smart-idea.mk

Facebook

Smart Idea © 2021. UKION SHOPS