Потребна ви е помош?
0038970733341

За Нас

Ова е страница каде ќе најдете паметни идеи за купување, за паметни луѓе

Секоја оправдана рекламација, соодветно ќе биде санирана

Овозможено и ПЛАЌАЊЕ ПРИ ДОСТАВА !

Плаќањето на РАТИ е исто така овозможено со било која картичка, Diners или iCute !

Цените се со вклучен ДДВ

ЕМБС: 7190700

EДБР: 4002017549658

с-ка: 200-0031478370-08