Потребна ви е помош?
0038970733341

Функционален тренинг

Jаже за скокање за подобрување на агилност координација високо квалитетен материјал приспосо..
360 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  2.2 cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кет..
1.300 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  3.2 cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кет..
1.500 ден.
Повеќе

Придобивките од Foam Roller се веќе одамна препознати од старна на физиотерапевтите и спортистите, а..
1.690 ден.
Повеќе

Придобивките од Foam Roller се веќе одамна препознати од старна на физиотерапевтите и спортистите, а..
1.690 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  4,4cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кетл..
1.700 ден.
Повеќе

ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Билатерално јаже за макара што ви овозможува да ги тренирате гор..
1.800 ден.
Повеќе

Ankle Weight (2x3kg) Ножни тежини како додаток за тренинг со телесна тежина, трчање или одење ..
1.900 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  4,4cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со..
1.900 ден.
Повеќе

тегови обложени со сунѓер Комплетот пумпи AZAFIT® ви овозможува да изведувате тренинзи со различн..
3.000 ден.
Повеќе

Product details: Power 5 kg Sand Bag  Power Bags се користат во обука за развој на..
4.300 ден.
Повеќе

Suspension Trainer Со Suspension Trainer зајакнувај го целото телото изведувајки вежби со сопстве..
4.900 ден.
Повеќе

Product details: Power 10 kg Sand Bag  Power Bags се користат во обука за раз..
5.000 ден.
Повеќе

WALL BALL 9KG: 1,5mm PVC   Reference DE..
5.500 ден.
Повеќе

Product details: Power 15 kg Sand Bag  Power Bags се користат во обука за развој н..
5.700 ден.
Повеќе

Profesional steper Професионалниот степер е идеален за изведување на бројни аеробни вежби..
6.300 ден.
Повеќе

Product details: Power 20 kg Sand Bag  Power Bags се користат во обука за раз..
6.400 ден.
Повеќе

Weight Chest Vest 10 kg Телесен елек како додаток за тренинг со телесна тежина, трчање или оде..
6.500 ден.
Повеќе

Product details: Power 25 kg Sand Bag  Power Bags се користат во обука за развој н..
7.100 ден.
Повеќе

Aerobic steper Аеробик степерот е идеален за изведување на бројни аеробни вежби со висок интен..
7.500 ден.
Повеќе

Air step Balance е верзија на BOSU Balance. ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Баланс на топка е..
7.850 ден.
Повеќе

Комплет тегови од 20 kg  The AZAFIT® Pump Kit allows you to perform workouts with different ..
7.900 ден.
Повеќе

Комплет 28мм Standard Bar 2.2m (Ø 28mm)   1 х 4.500,00 =    4.500,00 Дискови (10kg - Ø 28mm)  ..
11.600 ден.
Повеќе

Душек за тегови Crash Cushion - Low Noise (pair)   КАРАКТЕРИСТИКИ Се продава како..
15.000 ден.
Повеќе

Soft Plyo Box – Colored     ..
46.000 ден.
Повеќе

Q-ROPE Оваа справа дава решение за тренинзи со висок интензитет, како и општи тренинзи за сила..
59.000 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 29 од 29 (1 страни)