Потребна ви е помош?
0038970733341

Indoor Cycling

Во секое време ... каде било ... за секого ... За поздрав живот и подобар начин на живот. (На ..
15.990 ден.
Повеќе

SPECIFICATIONS   Reference   SFFRIDE   Brand..
24.900 ден.
Повеќе

SPECIFICATIONS   WEIGHT 42 kg ..
34.900 ден.
Повеќе

TECHNICAL DETAILS ..
52.000 ден.
Повеќе

TECHNICAL DETAILS BRAND ..
60.000 ден.
Повеќе

Technical Specifications Reference AIRWR Dimensions 240 x 63 x 110 cm Weight 28kg Transm..
65.000 ден.
Повеќе

Работата на AirBike се заснова на отпорот на воздухот, односно колку е поголема силата што се примен..
65.000 ден.
Повеќе

SPECIFICATIONS Resistance System: Motorised Program Magnetic Power: Self-Powered Generator ..
120.000 ден.
Повеќе

Concept2 RowErg ™ ги поставува стандардите за машини за веслање во затворено. Изграден од веслачи..
120.000 ден.
Повеќе

Concept2 BikeErg е најновиот додаток на нашето семејство на ергометри засновани на спортот. BikeErg ..
136.000 ден.
Повеќе

SPECIFICATIONS Resistance System: Self-Powered Generator Resistance Levels: 1 – 16 Drive Sy..
160.000 ден.
Повеќе

SPECIFICATIONS Resistance System: Self-Powered Generator Resistance Range: 55 – 300W / 60 RPM ..
250.000 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 12 од 12 (1 страни)