Потребна ви е помош?
0038970733341

FITNESS Body Space Devices

VACUTHERM RECLINE BIKE Синергија на CARDIO тренинг кој користи и вакуум технологија Липо д..
0 ден.
Повеќе

BODY ROLL МАСАЖА СО РОЛЕР ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛО која користи инфрацрвена терапија. Bo..
0 ден.
Повеќе

CLIMBER MACHINE   Quick reduction of fat tissue ..
0 ден.
Повеќе

INFRA POWER TRADMILY Infra Power се препорачува за кардио тренинзи – од интензивно одење до трчањ..
0 ден.
Повеќе

INFRARED ELLIPTICAL TRAINER Синергија на кардио тренинг кој користи инфрацрвена терапија. &nbs..
0 ден.
Повеќе

INFRARED ROWING MACHINE Синергија на кардио тренинг кој користи инфрацрвена терапија.   ..
0 ден.
Повеќе

VACUTHERM ELLIPTICAL STEPPER Синергија на CARDIO тренинг кој користи и вакуум технологија – Липо..
0 ден.
Повеќе

VACUTHERM TREADMILL Синергија на CARDIO тренинг кој користи и вакуум технологија – Липо дренажа ..
0 ден.
Повеќе

BODY BELLY   Спарават Body Belly овозможува комбинирање на едноставноста на вежбањет..
120.000 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 9 од 9 (1 страни)