Потребна ви е помош?
0038970733341

ПОПУСТИ

Jаже за скокање за подобрување на агилност координација високо квалитетен материјал приспосо..
360 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  2cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кетлбе..
1.100 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  2.2 cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кет..
1.300 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  3.2 cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кет..
1.500 ден.
Повеќе

Придобивките од Foam Roller се веќе одамна препознати од старна на физиотерапевтите и спортистите, а..
1.690 ден.
Повеќе

Придобивките од Foam Roller се веќе одамна препознати од старна на физиотерапевтите и спортистите, а..
1.690 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  4,4cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кетл..
1.700 ден.
Повеќе

Ankle Weight (2x3kg) Ножни тежини како додаток за тренинг со телесна тежина, трчање или одење ..
1.900 ден.
Повеќе

​ Profesional Kettlebell, 10 kg Competition Profesional Kettlebells are ideal training accessorie..
3.700 ден.
Повеќе

​ Profesional Kettlebell, 12 kg Competition Profesional Kettlebells are ideal training accessorie..
4.450 ден.
Повеќе

​ Profesional Kettlebell, 32 kg Competition Profesional Kettlebells are ideal training accessorie..
11.000 ден.
Повеќе

Комплет 28мм Standard Bar 2.2m (Ø 28mm)   1 х 4.500,00 =    4.500,00 Дискови (10kg - Ø 28mm)  ..
11.600 ден.
Повеќе
-10%

Опис на Патеката за трчање Мотор Макс. 2,50HP (4700 вртежи во минута) (COUNT) 1,0HP Брзина ..
39.000 ден. 43.330 ден.
Повеќе
-16%

 Референца    Бренд FFITTECHome    Мотор Макс. 2,50 КС (4700 вртежи во минута) (..
63.000 ден. 75.000 ден.
Повеќе
-8%

      ..
110.000 ден. 120.000 ден.
Повеќе
-40%

Трака за трчање - Treadmill Power трака за трчање со 8 нивоа на отпор на трака и 8 на магнетен отпор..
150.000 ден. 250.000 ден.
Повеќе
-29%

Траките за трчање ви овозможуваат да изведувате широк спектар на вежби за брзина и отпор. Идеален..
200.000 ден. 280.000 ден.
Повеќе
-10%

Траките за трчање ви овозможуваат да изведувате широк спектар на вежби за брзина и отпор. Идеален..
250.000 ден. 277.000 ден.
Повеќе

Траките за трчање ви овозможуваат да изведувате широк спектар на вежби за брзина и отпор. Идеален..
320.000 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 22 од 22 (1 страни)