Потребна ви е помош?
0038970733341

Strength

ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Билатерално јаже за макара што ви овозможува да ги тренирате гор..
1.800 ден.
Повеќе

AZAFIT LOGO SPECIFICATIONS   Reference   CFT-AZA &n..
5.500 ден.
Повеќе

CrossFit Connector (grip 108cm) Brand   AZAFIT®   Colo..
5.500 ден.
Повеќе

CrossFit Connector (grip 180cm) Brand   AZAFIT®   Colo..
6.500 ден.
Повеќе

J Hook  Brand   AZAFIT®   Color   Black (epox..
6.500 ден.
Повеќе

CrossFit Square Connector (108cm) Brand   AZAFIT®   Co..
7.300 ден.
Повеќе

Рамка за Adjustable Rubber Dumbbell За 1 пар (2 прилагодливи тега) ..
9.000 ден.
Повеќе

CrossFit Tower 274cm Brand   AZAFIT®   Color  ..
9.200 ден.
Повеќе

Dip Horn  Brand   AZAFIT®   Color   Black (ep..
11.500 ден.
Повеќе

Rack за бампер дискови Оваа поддршка ви овозможува да ја оптимизирате вашата теретана со сместува..
16.000 ден.
Повеќе

Home Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
16.000 ден.
Повеќе

Each dumbbell is sold with a base 1 dumbbell + 1 support base + 10 dumbbell discs, with a total wei..
18.000 ден.
Повеќе

Flat Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудобно ..
18.000 ден.
Повеќе

SISSY SQUAT е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудобно..
18.000 ден.
Повеќе

CrossFit Tower 274cm Brand   AZAFIT®   Color  ..
18.000 ден.
Повеќе

Двоен Rack за фиксни тегови Станува збор за високи перформанси но исто така нуди висок квалитет д..
18.000 ден.
Повеќе

Utility Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди на..
21.000 ден.
Повеќе

Фитнес опрема Професионален квалитет. ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Оваа машина за вежбање ..
22.000 ден.
Повеќе

Rack за олимписки дискови ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Оваа поддршка ви овозможува да ја о..
23.000 ден.
Повеќе

Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
25.000 ден.
Повеќе

Фиксни шипки со тежина изработени од челик со гумена обвивка на краевите за да спречат оштет..
25.000 ден.
Повеќе

Фиксни W шипки изработени од челик со гумена обвивка на краевите за да спречат оштетување н..
25.000 ден.
Повеќе

Flat Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудобн..
25.000 ден.
Повеќе

Lower Back Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
25.000 ден.
Повеќе

ЅИДНА СТАНИЦА За сите оние кои сакаат да вежбаат во домашни услови а немаат доволно простор. З..
25.000 ден.
Повеќе

Scott Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди..
27.000 ден.
Повеќе

Rack за хексагонални тегови EQUIPMENT FOR PROFESSIONAL USE Оваа поддршка ви овозможува да ја о..
28.000 ден.
Повеќе

Scott Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбе..
30.000 ден.
Повеќе

Crunch Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди на..
32.000 ден.
Повеќе

Multi Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди нај..
32.000 ден.
Повеќе

Rack за фиксни тегови Станува збор за високи перформанси но исто така нуди висок квалитет дизајн ..
32.000 ден.
Повеќе

Олимписката рамна клупа е опрема за вежбање за да обезбеди најудобно и безбедно искуство во теретана..
33.000 ден.
Повеќе

Olympic Incline Bench е опрема за вежбање што се прилагодува на различни позиции со цел да обезб..
39.000 ден.
Повеќе

Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
40.000 ден.
Повеќе

Olympic Decline Bench Олимписката клупа со пад е опрема за вежбање што се прилагодува на ра..
42.000 ден.
Повеќе

ARM CURL BENCH е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди н..
43.000 ден.
Повеќе

Crunch Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудо..
43.000 ден.
Повеќе

Rack за хексагонални тегови EQUIPMENT FOR PROFESSIONAL USE Оваа поддршка ви овозможува да ја о..
43.000 ден.
Повеќе

Lower Back Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
43.000 ден.
Повеќе

T-Bar  справата за цврстина нуди вежба со високи перформанси посветувајќи на корисниц..
52.000 ден.
Повеќе

ОПИС Овој Power Rack е централното место во вашата домашна спортска сала: високо флексибилен, иде..
54.000 ден.
Повеќе

Фиксни шипки со тежина изработени од челик со гумена обвивка на краевите за да спречат оштет..
55.000 ден.
Повеќе

Фиксни W шипки изработени од челик со гумена обвивка на краевите за да спречат оштетување н..
55.000 ден.
Повеќе

YOKE DUAL Bodybuilding Machine Ви овозможува да товарите со тегови и да кревате за да вршите поме..
55.000 ден.
Повеќе

Олимписката рамна клупа е опрема за вежбање за да обезбеди најудобно и безбедно искуство во теретана..
56.000 ден.
Повеќе

Olympic Incline Bench е опрема за вежбање што се прилагодува на различни позиции со цел да обезб..
73.000 ден.
Повеќе

Olympic Shoulder Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
73.000 ден.
Повеќе

Olympic Decline Bench B Олимписката клупа за опаѓање е опрема за вежбање која се прилагодува на р..
74.000 ден.
Повеќе

Reverse Hyper е широко користен во медицинската терапија и вежбите за грб. Оваа опрема за вежбање..
74.000 ден.
Повеќе

ОПИС Овој Power Rack 4 е централното место во вашата домашна спортска сала: високо флексибилен, иде..
79.990 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 50 од 67 (2 страни)