Потребна ви е помош?
0038970733341

Body Space Slim & Beauty

VACUTHERM RECLINE BIKE Синергија на CARDIO тренинг кој користи и вакуум технологија Липо д..
0 ден.
Повеќе

BODY ROLL МАСАЖА СО РОЛЕР ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛО која користи инфрацрвена терапија. Bo..
0 ден.
Повеќе

BODYCRIO УРЕД ЗА КРИОЛИПОЛИЗА   Овој уред е наменет за отстранув..
0 ден.
Повеќе

BODYQUISH УРЕД ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА МАСНОТО ТКИВО   Паметната технол..
0 ден.
Повеќе

BODYSCULPT   РЕВОЛУЦИОНЕРЕН УРЕД ЗА МОДЕЛИРАЊЕ НА СИЛУЕТИ ..
0 ден.
Повеќе

CLIMBER MACHINE   Quick reduction of fat tissue ..
0 ден.
Повеќе

DUOFRAX RF РЕВОЛУЦИОНЕРЕН УРЕД ЗА ПОДМЛАДУВАЊЕ   Лифтинг без ..
0 ден.
Повеќе

INFRA POWER TRADMILY Infra Power се препорачува за кардио тренинзи – од интензивно одење до трчањ..
0 ден.
Повеќе

INFRARED ELLIPTICAL TRAINER Синергија на кардио тренинг кој користи инфрацрвена терапија. &nbs..
0 ден.
Повеќе

INFRARED ROWING MACHINE Синергија на кардио тренинг кој користи инфрацрвена терапија.   ..
0 ден.
Повеќе

LIPOLASEr 5 waves   Уредот LipoLaser 5Waves е наменет за ефективно ..
0 ден.
Повеќе

SHOCKWAVE УРЕД ЗА МОДЕЛИРАЊЕ НА ТЕЛО   Шок-бранот е дизајниран з..
0 ден.
Повеќе

ULTRACONTOUR 5D   5 leading technologies integrated in 4 treatment he..
0 ден.
Повеќе

VACUTHERM ELLIPTICAL STEPPER Синергија на CARDIO тренинг кој користи и вакуум технологија – Липо..
0 ден.
Повеќе

VACUTHERM TREADMILL Синергија на CARDIO тренинг кој користи и вакуум технологија – Липо дренажа ..
0 ден.
Повеќе

BODY BELLY   Спарават Body Belly овозможува комбинирање на едноставноста на вежбањет..
120.000 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 16 од 16 (1 страни)