Потребна ви е помош?
0038970733341

Информации за испорака

Испораката од денот на купување е од 5-7 работни денови, во зависност од операторот за испорака

За секој износ на купена стока, поголема од 3000,00 денари следи бесплатна достава

За износ на стока помала од 3000 денари доставата е фиксна 100 денари

Сега е овозможено и ПЛАЌАЊЕ ПРИ ДОСТАВА !