Потребна ви е помош?
0038970733341

#ВЕЖБАЈДОМА

Jаже за скокање за подобрување на агилност координација високо квалитетен материјал приспосо..
360 ден.
Повеќе

Пластифициран рачен тег за тренинг. Може да се користи во вообичаени фитнес тренинзи, но и во сло..
600 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х1) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
600 ден.
Повеќе

Лак за вежби за пилатес, идеален за тонирање на стомачните и мускулите на долниот дел на грбот. ..
890 ден.
Повеќе

Yoga EVA Block дава можност за изведување на повеќе вежби, ја подобрува рамнотежата и координац..
890 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Increase in strength of the upper and lower body Comfortable foam handles Four different ..
1.100 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  2cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кетлбе..
1.100 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х2) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
1.150 ден.
Повеќе

Пластифициран рачен тег за тренинг. Може да се користи во вообичаени фитнес тренинзи, но и во сло..
1.200 ден.
Повеќе

Atleticore, Weightlifting Belt Неопренски појас за тежински тренинг обложен со ткаенина !! Пој..
1.250 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  2.2 cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кет..
1.300 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  3.2 cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кет..
1.500 ден.
Повеќе

Kettlebell, 4 kg Kettlebells are ideal training accessories for those who want to develop st..
1.650 ден.
Повеќе

Придобивките од Foam Roller се веќе одамна препознати од старна на физиотерапевтите и спортистите, а..
1.690 ден.
Повеќе

Придобивките од Foam Roller се веќе одамна препознати од старна на физиотерапевтите и спортистите, а..
1.690 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  4,4cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со кетл..
1.700 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х3) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
1.750 ден.
Повеќе

Пластифициран рачен тег за тренинг. Може да се користи во вообичаени фитнес тренинзи, но и во сло..
1.800 ден.
Повеќе

Ankle Weight (2x3kg) Ножни тежини како додаток за тренинг со телесна тежина, трчање или одење ..
1.900 ден.
Повеќе

Боксерските ракавици AZAFIT® се идеален додаток за борбени спортови, како што се бокс или кик-бокс. ..
1.900 ден.
Повеќе

Power Band - Латекс трака  4,4cm Совршен помошник за зголемување на отпорот на тренинзите со..
1.900 ден.
Повеќе

Kettlebell, 6 kg Kettlebells are ideal training accessories for those who want to develop st..
2.250 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х4) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
2.300 ден.
Повеќе

Неопходен партнер за секоја вежба на под. Без разлика дали се работи за јога, професионален или р..
2.400 ден.
Повеќе

Држач за Мат подлоги   ..
2.400 ден.
Повеќе

Пластифициран рачен тег за тренинг. Може да се користи во вообичаени фитнес тренинзи, но и во сло..
2.400 ден.
Повеќе

Kettlebell, 8 kg Kettlebells are ideal training accessories for those who want to develop st..
2.450 ден.
Повеќе

Kettlebell, 10 kg Kettlebells are ideal training accessories for those who want to develop streng..
2.850 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х5) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
2.850 ден.
Повеќе

​ Profesional Kettlebell, 8 kg Competition Profesional Kettlebells are ideal training a..
2.965 ден.
Повеќе

тегови обложени со сунѓер Комплетот пумпи AZAFIT® ви овозможува да изведувате тренинзи со различн..
3.000 ден.
Повеќе

Пластифициран рачен тег за тренинг. Може да се користи во вообичаени фитнес тренинзи, но и во сло..
3.000 ден.
Повеќе

Kettlebell, 12 kg Kettlebells are ideal training accessories for those who want to develop s..
3.250 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х6) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
3.450 ден.
Повеќе

​ Profesional Kettlebell, 10 kg Competition Profesional Kettlebells are ideal training accessorie..
3.700 ден.
Повеќе

Kettlebell, 14 kg Kettlebells are ideal training accessories for those who want to develop s..
3.750 ден.
Повеќе

Дрвените прстени ви овозможуваат да ги искористите придобивките од тренингот за суспензија преку тел..
4.000 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х7) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
4.050 ден.
Повеќе

Kettlebell, 16 kg Kettlebells are ideal training accessories for those who want to develop s..
4.250 ден.
Повеќе

Product details: Power 5 kg Sand Bag  Power Bags се користат во обука за развој на..
4.300 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х7.5) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спор..
4.300 ден.
Повеќе

​ Profesional Kettlebell, 12 kg Competition Profesional Kettlebells are ideal training accessorie..
4.450 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х8) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
4.600 ден.
Повеќе

Suspension Trainer Со Suspension Trainer зајакнувај го целото телото изведувајки вежби со сопстве..
4.900 ден.
Повеќе

Product details: Power 10 kg Sand Bag  Power Bags се користат во обука за раз..
5.000 ден.
Повеќе

Хексагонални Тегови од (2х9) kg    Шестоаголни тегови му овозможуваат на спорти..
5.150 ден.
Повеќе

Kettlebell, 20 kg Kettlebells are ideal training accessories for those who want to develop s..
5.400 ден.
Повеќе

WALL BALL 9KG: 1,5mm PVC   Reference DE..
5.500 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 50 од 95 (2 страни)