Потребна ви е помош?
0038970733341

Multifunction

ЅИДНА СТАНИЦА За сите оние кои сакаат да вежбаат во домашни услови а немаат доволно простор. З..
25.000 ден.
Повеќе

ОПИС Овој Power Rack е централното место во вашата домашна спортска сала: високо флексибилен, иде..
54.000 ден.
Повеќе

ОПИС Овој Power Rack 4 е централното место во вашата домашна спортска сала: високо флексибилен, иде..
79.990 ден.
Повеќе

ОПИС Цврста и издржлива структура дизајнирана за пофункционални вежби Изработен од челик со ви..
92.100 ден.
Повеќе

Multipower Оваа мултифункционална машина за јачина нуди вежба со високи перформанси посветувајќи ..
110.000 ден.
Повеќе

Новата TOTAL POWER е дизајнирана и произведена да биде робусна, цврста и разноврсна, обезбедувајќи о..
130.000 ден.
Повеќе

Мултифункционална машина за бодибилдинг – Ви овозможува да работите со сите мускулни групи. Многу..
160.000 ден.
Повеќе

Мултифункционална машина за бодибилдинг работи на сите мускулни групи. Висока грбна макара, пр..
185.000 ден.
Повеќе

ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Functional Trainer PRO им овозможува на корисниците да извршуваа..
190.000 ден.
Повеќе

Multipower 3D Оваа мултифункционална машина за јачина нуди вежба со високи перформанси посветувај..
200.000 ден.
Повеќе

Мултифункционална машина за бодибилдинг со LEG PRESS работи на сите мускулни групи. Висок..
250.000 ден.
Повеќе

FIVE SEASONS MULTI-STATIONS​ Вистинска професионална машина за бодибилдинг. Oвозможува на кори..
430.000 ден.
Повеќе

ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Gym Four Stations им овозможува на корисниците да извршуваат раз..
430.000 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 13 од 13 (1 страни)