Потребна ви е помош?
0038970733341

Bench клупи

Home Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
16.000 ден.
Повеќе

Flat Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудобно ..
18.000 ден.
Повеќе

SISSY SQUAT е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудобно..
18.000 ден.
Повеќе

Utility Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди на..
21.000 ден.
Повеќе

Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
25.000 ден.
Повеќе

Flat Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудобн..
25.000 ден.
Повеќе

Lower Back Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
25.000 ден.
Повеќе

Scott Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди..
27.000 ден.
Повеќе

Scott Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбе..
30.000 ден.
Повеќе

Crunch Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди на..
32.000 ден.
Повеќе

Multi Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди нај..
32.000 ден.
Повеќе

Олимписката рамна клупа е опрема за вежбање за да обезбеди најудобно и безбедно искуство во теретана..
33.000 ден.
Повеќе

Olympic Incline Bench е опрема за вежбање што се прилагодува на различни позиции со цел да обезб..
39.000 ден.
Повеќе

Adjustable Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
40.000 ден.
Повеќе

Olympic Decline Bench Олимписката клупа со пад е опрема за вежбање што се прилагодува на ра..
42.000 ден.
Повеќе

ARM CURL BENCH е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди н..
43.000 ден.
Повеќе

Crunch Bench B е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбеди најудо..
43.000 ден.
Повеќе

Lower Back Bench  е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да об..
43.000 ден.
Повеќе

Олимписката рамна клупа е опрема за вежбање за да обезбеди најудобно и безбедно искуство во теретана..
56.000 ден.
Повеќе

Olympic Incline Bench е опрема за вежбање што се прилагодува на различни позиции со цел да обезб..
73.000 ден.
Повеќе

Olympic Shoulder Bench е опрема за вежбање која се прилагодува на различни позиции со цел да обезбед..
73.000 ден.
Повеќе

Olympic Decline Bench B Олимписката клупа за опаѓање е опрема за вежбање која се прилагодува на р..
74.000 ден.
Повеќе

Функции на клупа за вежбање со тегови 3 – Овозможува тренирање на рамни гради, наклонети гради и рам..
80.000 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 23 од 23 (1 страни)