Crossfit

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Бампер дискови во боја МАЛИ (	2 KG - Ø 50mm) Бампер дискови во боја МАЛИ (	2 KG - Ø 50mm)
Мали бампер дискови за дополнување со мали тежини Дисковите може да се користат за дополнување на..
1.500 ден.
Бампер дискови во боја МАЛИ (	1,5 KG - Ø 50mm) Бампер дискови во боја МАЛИ (	1,5 KG - Ø 50mm)
Мали бампер дискови за дополнување со мали тежини Дисковите може да се користат за дополнување на..
1.200 ден.
Бампер дискови во боја МАЛИ (	1 KG - Ø 50mm) Бампер дискови во боја МАЛИ (	1 KG - Ø 50mm)
Мали бампер дискови за дополнување со мали тежини Дисковите може да се користат за дополнување на..
900 ден.
Бампер дискови во боја МАЛИ (	0.5 KG - Ø 50mm) Бампер дискови во боја МАЛИ (	0.5 KG - Ø 50mm)
Мали бампер дискови за дополнување со мали тежини Дисковите може да се користат за дополнување на..
600 ден.
Q-ROPE Q-ROPE
Q-ROPE Оваа справа дава решение за тренинзи со висок интензитет, како и општи тренинзи за сила..
59.000 ден.
Prowler
Фитнес опрема Професионален квалитет. ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Оваа машина за вежбање ..
22.000 ден.
Swiss Bar 1.2m / Free Move bar Swiss Bar 1.2m / Free Move bar
​ SPECIFICATIONS   Reference            ..
13.000 ден.
RACK Adjustable Rubber Dumbbell RACK Adjustable Rubber Dumbbell
Рамка за Adjustable Rubber Dumbbell За 1 пар (2 прилагодливи тега) ..
9.000 ден.
Adjustable Rubber Dumbbell 25KG Adjustable Rubber Dumbbell 25KG
Each dumbbell is sold with a base 1 dumbbell + 1 support base + 10 dumbbell discs, with a total wei..
18.000 ден.
DUAL - Triceps DUAL - Triceps
Оваа машина за јачина нуди вежба со високи перформанси кои се обврзуваат на корисниците кога станува..
92.000 ден.
Yoke (J-Hooks included)
YOKE DUAL Bodybuilding Machine Ви овозможува да товарите со тегови и да кревате за да вршите поме..
55.000 ден.
Tricep Rope
ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА Билатерално јаже за макара што ви овозможува да ги тренирате гор..
1.800 ден.
Tower 274cm
CrossFit Tower 274cm Brand   AZAFIT®   Color  ..
18.000 ден.
Square Connector (180cm)
CrossFit Tower 274cm Brand   AZAFIT®   Color  ..
9.200 ден.
Square Connector (108cm)
CrossFit Square Connector (108cm) Brand   AZAFIT®   Co..
7.300 ден.

За нас

Адреса:
СМАРТ ИДЕА
Партизанска 94-1/8
7000 Битола
МАКЕДОНИЈА

Ова е продавница каде ќе најдете паметни идеи, за паметни луѓе

Smart Idea не е ДДВ обврзник.

Цените се со вклучен ДДВ

Контакт

  • +38970733341
  • shop@smart-idea.mk

Facebook

Smart Idea © 2023. UKION SHOPS